Sprøde twisters

Sprøde twisters

Ingredienser

  • ca. 250 stk.

  •  

  • Dej 1:

  • 700 g smør

  • 300 g flormelis

  • 1000 g hvedemel

  • 80 g æg

  • Dej 2:

  • 700 g smør

  • 300 g flormelis

  • 900 g hvedemel

  • 80 g æg

  • 125 g kakao

  • 200-300 g abrikosmarmelade

Opskrift

Dag 1: Bland de tørre ingredienser til hver af dejene grundigt sammen. Skær det stuetempererede smør i tern, og bland det i. Ælt begge deje, til de er smidige, og lad dem hvile på køl natten over.

Dag 2: Tag dejene ud af køleskabet, og ælt dem smidige. Rul dem derefter ud i 3-4 mm tykkkelse så kvadratisk som muligt. Læg dejene på en plade, og stil dem i køleskabet. Når de er helt kolde, tager du dem ud og smører den ene med et tyndt lag abrikosmarmelade og lægger den anden over. Skær dejen i 6 mm brede strimler, og sno dem. Stil strimlerne tilbage på køl, og skær dem derefter ud i 30-40 mm lange stykker, der bages i ovnen ved 165 °C, til de er lysebrune.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage