Nutty

Nutty

Ingredienser

  • 1000 g hasselnødder, malede

  • 1000 g hasselnødder, grofthakkede

  • 1000 g brun farin

  • 250 g æblemarmelade

  • 500 g marcipan

  • Æggehvide

  • Hasselnødder, afskallede

  • Mørk chokolade

  • Kakaobønner, knuste

Opskrift

Nøddemasse:
Bland nødder, brun farin og marmelade, og fortynd massen med æggehvide, til den får en sprøjtbar konsistens. Rul marcipanen ud i 1½-2 mm tykkelse, og udstik den med en udstiksform med riflet kant. Sprøjt nøddemassen på, og pynt med en hasselnød. Bages i ovnen ved 200 °C, til de får en smuk gyldenbrun farve. Lad kagerne afkøle helt, og dyp dem derefter i smeltet mørk chokolade, og pynt med knuste kakaobønner.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage