Macarons med lime

Macarons med lime

Ingredienser

  • Lime Ganache

  • 860 g hvid chokolade

  • 300 g fløde

  • 300 g limesaft skal af 4 limes

  •  

  • Macaron massen

  • 300 g mandelmel

  • 300 g flormelis

  • 110 g æggehvide

  • evt. lidt grøn farve

  •  

  • Mareng

  • 110 g æggehvide

  • 40 g sukker

  • 300 g sukker

  • 100 g vand

Opskrift

Lime Ganache
Chokoladen smeltes. Fløde varmes og tilsættes chokoladen af 2 gange. Citronsaft og citronskal lunes og tilsættes chokoladen af 2 gange. Ganachen sigtes, kommes i en beholder og sættes på køl.

Macaronmassen
Ingredienserne ældes sammen til en ensartet masse.

Marengs
Æggehvide og 40 g sukker piskes til en cremet marengs ved medium hastighed. 300 g sukker koges med 100 g vand til 120°C og hældes i en tynd stråle i marengsen, mens der piskes ved høj hastighed. Efter siruppen er hældt i marengsen, skrues der ned på medium hastighed ige

Når marengsen er kølet under piskning til ca 40°C, vendes den i markronmassen over 3 gange. Når al marengsen er vendt i, røres/vendes massen til den akkurat kan flyde ud af sig selv. Derefter kommes dejen i en sprøjtepose med rund tyl og sprøjtes på plader med bagepapir i ønsket størrelse. Skallerne bages ved 140°C i 12-20 min, afhængig af størrelsen. Skallerne er færdigbagt når de akkurat kan slippe bagepapiret. Når skallerne er kølet ned er de klar til at blive fyldt med lime ganachen.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage