Kryddersmåkage med pistacie og appelsin

Kryddersmåkage med pistacie og appelsin

Ingredienser

  • 110 g smør
    60 g brun farin
    50 g marcipan
    100 g hvedemel
    25 g mandelmel
    3 g stødt kardemomme
    2 g stødt ingefær
    2 g kanel
    90 g hakket kandiseret appelsinskal
    60 g pistaciekerner

Opskrift

Info
50 stk.

Bland alt, undtagen pistacierne og appelsinskal
Hak pistacienødder og bland dem i småkagedejen, sammen med den hakkede appelsinskal
Rul en pølse af dejen, så den har en diameter på ca. 4 cm
Frys dejen, inden du skærer skiver à en 1/2 cm størrelse
Skiverne lægges på bageplader og bages i ca. 10-12 min, ved 170°C.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage