Kaffebrød

KaffebrødSe instruktionsvideo >

Ingredienser

  • Grunddej
    2760 g. Hvedemel
    1365 g.  Sødmælk
     350 g. Brunet smør (saltet)
     220 g. Brun farin
      40 g. Salt
     140 g. Æg
      90 g. Gær
      10 g. Kardemomme
    4975 g. I alt

  • Makronmasse
    1000 g. Bitter masse – gerne 00
    3000 g. Brun farin
    730 g.  Past. æggehvider
    100 g.  Risofarin
    4830 g. I alt

Opskrift

Grunddej
Dejtemperatur:  25°c 
Køretid langsomt: 5 min. 
Køretid hurtigt: 7 min. 
Liggetid:  2 x 30 min.  
Dejvægt:  800 g. pr. brød 6 stk. i alt.
Opslåning:  Aflange.Hvert brød rulles ud på rullebordet i pladens længde, 2 stk. pr. plade.
Rasketid:  Ca. 1½ time. Ved 28 – 30°c
Indsætningstemperatur 210°c 
Bagetemperatur:  210°c 
Damptilførsel i sek. Ingen damp. 
Bagetid:  Ca. 12 – 14 min. 

Makronmasse
Brun farin, bittermasse og risofarin køres sammen til en klumpfri masse.
Æggehvider tilsættes lidt efter lidt.
De færdigbagte og afkølet kaffebrød skæres på ca. 15 mm., hvorefter de vendes med skærersiden opad på plader med bagepapir.
Der sprøjtes en stribe makronmasse på hvert kaffebrød
Bag dem ved 190°c i ca. 12 min.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage