Biscotti

Biscotti

Ingredienser

  • 4 Æg
    35 g Æggeblommer
    480 g sukker
    15 g  vaniljesukker
    480 g Hvedemel
    15 g Bagepulver
    60 g Pistacienødder
    160 g Mandler med hinde

Opskrift

Pisk æg, æggeblommer, sukker og vaniljesukker til højeste volumen.
Sigt mel og bage pulver sammen.

Melblandingen og nødderne mænges i æggesnapsen. Fordel dejen i 4 og rul omhyggeligt til stænger på 40 cm. Trykkes let.

Bages ved 150˚c i 25 min. Køles af og skæres i skiver af 2 cm bredde på skrå.
Bages igen ved 130˚c i 20 min eller til de er tørre.
Opbevares i lufttæt beholder.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage