Appelsinsnitter med ingefær og mørk chokolade

Appelsinsnitter med ingefær og mørk chokolade

Ingredienser

  • (Økologiske ingredienser kan benyttes, hvis dette ønskes)

  • 150 g smør
    150 g Økologisk Brun Farin
    1 ½ tsk natron
    1 tsk bagepulver
    1 ½ tsk stødt ingefær
    Revet appelsinskal fra 2 økologiske appelsiner
    225 g hvedemel
    6 ½ spsk Økologisk Mørkebrun Sirup
    1 knsp salt

  •  

Opskrift

Bland det hele sammen med en dejspade. Del dejen i seks klumper og rul ud i lige lange stænger.
Læg dem på en bageplade med papir, og tryk dem let flade. Dejen vil flyde ud, så giv dem god plads.
De bages i 10-12 min på omkring 175ºC.
Når de tages ud af ovnen, skal de skæres ud i snitter med det samme.
De afkølede småkager dyppes i tempereret mørk chokolade.
Der bliver mellem 60-70 stykker alt efter hvor brede de skæres.

Har du spørgsmål til opskrifterne er du velkommen til kontakte vores udviklingsbageri på følgende mail info@nordicsugar.com

Tilbage